Tänään siis juhlittiin tytön kolmevuotis synttäreitä ja tarjolla oli perhos- täytekakkua ja voitaikina-kerma-rahka-luumumarmeladi tötteröitä.

Täytekakun täytteenä vadelmamoussea,mansikoita ja mansikkahilloa.

1118260.jpg

Voitaikina tötteröt:
Ensin täytyy tehdä foliosta tötteröitä...

1118269.jpg

Sitten jaetaan voitaikina levy neljään osaan ja pienet palat taas keskeltä halki mutta ei irti asti.Katso kuva.

1118275.jpg

Sitten suikale kieputetaan folio tötterön päälle kas näin

1118286.jpg

Sitten vaan uuniin ja paistetaan pakkauksen ohjeen mukaan.
Kun tötteröt ovat vähän jäähtyneet niin poista varovasti foliot. Kun tötteröt ovat jäähtyneet täytä ne täytteellä. Eli minä laitoin kymmenen levyn satsiin (n.40 tötteröä) 5 dl kermaa,1dl maitorahkaa,1dl luumumarmeladia (tai oman maun mukaan)sekä oman maun mukaan voi lisätä sokeria tai vanilliinisokeria tai tomusokeria. Ja sitten syömään. Nämä ovat hyvä vaihtoehto näin joulun alla joulutortuille.

1118305.jpg