Tämä tyttönen on nyt sitten virallisesti naimisissa eli rouva. Tätä ROUVA sanaa ovat tuttavatkin aika yleisesti käyttäneet viikon verran mutta eiköhän se siitä pikku hiljaa hiivu.

Naimisiin menoamme emme erikseen juhlineet, vaan hääkakku syötiin samalla, kun vietimme häitä seuraavana päivänä miehen 40- vuotis juhlia.Miehen täti ystävällisesti (jälleen kerran) suostui tekemään kakun ettei minun tarvinnut alkaa väsäämään. Tässä siis siitä kuva.

1079531.jpg

Seuraavana kuva hääkimpusta, jonka ostin Viherlandiasta 7,90€ ja tuunailin sitä vähän itse sekä tein miehelle vieheen takkiin yhdestä kimpun pienestä ruususta.

1079537.jpg

Hiuksiin teetetytin juhlakampauksen ja kasvoihin päivämeikin, joten nekin tulivat halvemmiksi kuin, että jos olisin maininnut että häämeikki ja kampaus.

Hääpuvun ostin Takkukakulta. Kiitoksia vaan,puku ajoi asiansa.Puku olisi nyt sitten myytävänä eteenpäin jos joku sen haluaisi ostaa.Tässä muutama kuva koevedoksista.Kuten kuvista näkee olen alkanut valitsemaan parhaita... :-)

1079630.jpg

1079651.jpg


Käsityöt ovat olleetkin jäissä viikon verran.Mutta tänään katselin mistä taikajakku löytyy ja ehdin pari kierrosta sitä tehdäkin. Aamusella katselin myös vanhoja käsityölehtiä mitä kivaa jouluksi voisi tehdä mutta ei sieltä oikein mitään innostavaa löytynyt.  Ainut oli ehkä huovutettujen patalappujen ohje, mutta saa nähdä saako aikaiseksi.

Taidankin alkaa vakoojaksi ja katsella mitä muut blogin käyttäjät ovat tehneet joulua ajatellen. Myös vinkkejä voi jättää sivulleni, eli esim. hyvien ja helppojen joululahja-tai koriste vinkkien ohjeita kaivataan.KIITOS!